Over ons

Creative Sports Group is begin 2019 opgericht door onze founder Ricardo Seffelaar. Ricardo is zelf al meer dan 35 jaar actief in de kracht/vechtsport en fitness branche en heeft in die jaren een flink netwerk aan professionals om zich heen verzameld.
Met zijn passie voor de sport en zijn financiele achtergrond wil hij voor bedrijven de verbindende kracht zijn tussen de oplossingen die in de markt beschikbaar zijn, zodat de ondernemer zich kan focussen in het behouden en verbeteren van de kernactiviteiten binnen zijn of haar bedrijf.

Ricardo is wekelijks meerdere keren in de sportschool te vinden. Hij is van mening dat mentale en fysieke gezondheid in combinatie met gezonde voeding de basis is voor een sterker immuunsysteem. Mede door het vele trainen is het idee van de oprichting van Creative Sports Group ontstaan. Want waarom zou je die gedachte niet inzetten om bedrijven en verenigingen te helpen en ervoor te zorgen dat het bedrijf gezond wordt en dat personeelsleden ook kunnen werken aan hun mentale en fysieke gezondheid?

Zo weten wij inmiddels dat de passie bij een ondernemer ligt bij het mentaal en fysiek gezond maken en houden van het bedrijf. Creative Sports Group heeft bij haar oprichting de passie dat zij bedrijven en verenigingen wil helpen bij het behouden van de juiste focus en op die onderdelen assistentie te verlenen die een ondernemer niet leuk vindt om te doen of waar simpelweg de vaardigheden voor ontbreken.

Creative Sports Group wil met haar team het verschil gaan maken voor jou als ondernemer. Als partner hebben wij het Business Fitness Programma zo opgezet zodat jij je als ondernemer kan blijven focussen op datgene wat je echt leuk vindt om te doen en tegelijkertijd met assistentie van ons aan een gezondere onderneming bouwen. Hoe groot je passie ook is, ondernemen is en blijft een onderdeel van het uitoefenen van die passie.

financiele hulp

Financiele hulp

o.a. een volledig geautomatiseerd inningsplatform, lease en financiering

hou focus

Hou focus

zorgeloos ondernemen en focus op je kernactiviteiten

club management

Club management

vriendelijk en flexibel en voordelig

Resultaat bereiken is niet een kwestie van zeggen,
maar een kwestie van doen!

Laat ons jou helpen om je bedrijf fit en gezond te houden, zodat jij je kan focussen op wat je echt leuk vindt om te doen.

Partner worden?